fbpx

SEO optimering – den langsitgede (og billige) strategi 

Flere undersøgelser viser, at de, der ligger øverst på Google, får den største bid af trafik-kagen. Faktisk går minimum 75% af alle kliks til de, der ligger øverst på første side af Google-søgningen. Derfor er SEO ekstremt vigtigt i forhold til din online synlighed.

SEO optimering er en forkortelse for det engelske begreb: Search Engine Optimization, der oversat til dansk betyder søgemaskineoptimering. SEO omfatter kort fortalt en række tiltag, der forbedre din hjemmesides placering på søgemaskiner som Google. En god SEO øger dermed din virksomheds online synlighed og konkurrenceevne online.

Brug din tid på det, du er god til – og lad mig om din SEO

SEO er et meget omfattende  markedsføringsområde og det kræver mere end blot en tekst af en vis længde med en bestemt mængde af gentagende søgeord. Der er en del af SEO arbejdet, der indeholder andre tekniske parametre, der har stor indflydelse på Googles Algoritme – altså den indeksering, der afgør, hvor højt din side kommer til at lægge. 

Mobilvenlighed, hastighed, korrekt opmærkning af indhold og din kodes kvalitet er blot få af mange parametre, der skal tages højde for i din SEO optimering – men det er også værd at nævne at disse parametre også har en indflydelse på dine kunders oplevelse af din hjemmeside.

Når jeg arbejder med SEO, skaber jeg relevant og målrettet indhold, der imødekommer dine kunders søgninger og spørgsmål. På den måde er vi altid sikre på, at være tilstede online, uanset hvilken købsfase kunden befinder sig i.