fbpx

Louisa Ejbjerg
Marketing konsulent

Jeg hjælper virksomheder med at få mere ud af deres markedsføring

Marketing konsulent

Markedsføring kan virke som et komplekst og uoverskueligt univers. Det kan være svært at gennemskue, hvilken effekt ens markedsføringstiltag egentlig har – og om hvorvidt de økonomiske eller tidsmæssige ressourcer udnyttes rigtigt.

Når du hyrer mig som marketingkonsulent i din virksomhed, får du meget mere end blot en konsulent. Du køber min tid, erfaringer og kompetencer og ikke et færdigt produkt. Ligesom en fastansat – bare uden binding. Du skal altså ikke tænke på ansættelsesforhold, løn under sygdom, forskringer, feriepenge, ATP, barsel, pension, computer og så videre og så videre.

Jeg hjælper dig med at blive skarpere i den digitale tilstedeværelse ved at optimere jeres markedsføring og tager udgangspunkt i de processer, der giver mest mening for lige netop din virksomhed.

Mine kompetencer

Marketing strategi

96%

Rådgivning og sparring

98%

Optimering

78%

Marketing konsulent | Louisa Ejbjerg
By | Holbæk
Erfaring | 2014 –

Med en gennemarbejdet strategi for din markedsføring, opnår du større udbytte af dine tiltag. Du får en skarpere og mere konkurrencedygtig tilstedeværelse og jeg hjælper dig med at se nye vinkler og muligheder for din forretning.

Jeg har allerede hjulpet mange kunder med at blive skarpere på den digitale tilstedeværelse. Skal jeg også hjælpe dig?