fbpx

Er markedsføring på Facebook (stadig) relevant?

Facebook er og bliver det største sociale medie på verdensplan. Og selvom andre medier som Instagram og LinkedIn stormer frem, så ligger Facebook fortsat godt og lunt placeret i toppen – nærmest urokkeligt. En begrundelse der, uanset hvilket syn man har på mediet, medgiver at dine kunder med stor sandsynlighed er repræsenteret – uanset branche.

Det giver derfor god mening, at investere i markedsføring på Facebook.

Den gode historie sælger, men kun med den rette strategi

For at få succes på Facebook, er det vigtigt at du kender din målgruppe og har en klar strategi for, hvorfor og hvordan du skal bruge Facebook som markedsføringskanal for din virksomhed.

Når din strategi er på plads, er det vigtigt at du kender til den teknologi, der afgør om dit indhold er relevant og spændende nok og får en stor rækkevidde.

Har du brug for en nørd?

Jeg hjælper rigtig mange virksomheder med at få succes på Facebook. 

Og jeg kan hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til at:

Oprette og komme dig i gang

Styre din Facebookside

Annoncere på dine sociale medier

Øge opmærksomheden omkring dit brand eller produkter

Har brug for sparring eller rådgivning 

udarbejde din SoMe strategi 

Jeg har mange års erfaring i markedsføring på Facebook og jeg er altid opdateret på de nye trends, værktøjer og muligheder. Jeg arbejder med et gennemgående kendskab til algoritmen, der afgør om dit indhold bliver vist og stormer frem – eller flyder ud i sandet.

Med mit kendskab til Facebooks algoritme, skriver jeg fængende tekster, der får din målgruppe til at interagere. Jeg sørger for at dine billeder eller videoer, altid er blikfang og fremstår flotte og professionelle i henhold til din virksomheds identitet, brand og produkter.

Jeg tager altid udgangspunkt i din virksomhed og skræddersyer alle mine aktiviteter i forhold til, hvad der giver de bedste resultater (og omsætning) for lige netop din virksomhed. 

markedsføring på facebook

Jeg hjælper dig med at udnytte din virksomheds fulde markedsførings-potentiale. Jeg hjælper med at sænke jeres omkostninger og jeg skaber værdi, der øger jeres salg. På den måde får vi alle mest udbytte af den tid, vi har til rådighed.