fbpx

Et socialt medie med stort potentiale

Instagram er et socialt medie, der stormer frem i disse år. Virksomheder, annoncører og influensers har i høj grad fundet ud af, hvordan man kan bruge platformen til at booste salg, skaffe leads, skabe opmærksomhed omkring ens brand og skabe gode og tætte relationer til ens følgere og målgruppe.

Men følgerne er kræsne. De ønsker flot, visuelt indhold. Inspirerende, sjove, kreative stories, der deler viden, giver rabatkoder og når der rettes henvendelse til en Instagram profil, har vi en forventning om en hurtig respons – uanset hvilket emne eller info, der ønskes svar på.

Store krav skaber godt indhold

Det sætter store krav til os (læs: virksomheder), der ønsker at bruge Instagram som marketingkanal til at nå vores målgruppe og potentielle købere – men har man en god, æstetisk sans og forståelse for, hvad der virker bedst hos ens målgruppe, kan man nemt og billigt opbygge tætte relationer til ens følgere – uanset branche.

Interesseret?

Om du er helt ny på Instagram eller allerede har en virksomhedsprofil, gør ingen forskel. Jeg hjælper dig i gang fra start til succes. For al god markedsføring starter nemlig med et grundigt strategiarbejde. I et tæt samarbejde med dig, udarbejder jeg en skræddersyet strategi med fokus på dine mål og ønsker for din tilstedeværelse på Instagram.